Stillingsopslag

EFTERSKOLELEDER

En god efterskoleleder på Broby Fri- og Sportsefterskole, er én som med afsæt i faglig ledelse kan drive den daglige drift og fortsætte vores stabile udvikling, i tæt samarbejde med en afdelingsleder, forstanderen og lærerne. Vi søger en leder i efterskolen, og er det noget for dig, har du nu muligheden for at søge stillingen på Broby Fri- og Sportsefterskole.

Du deltager i et tæt ledelsesteam med bl.a forstanderen og er i stand til at omsætte strategier og udviklingstiltag til konkrete indsatser hos medarbejderne. Det bliver dit ansvar at sikre, både ejer- og følgeskab hos medarbejderne så målene nås. I samarbejdet forventes også, at du bidrager med et strategisk udsyn og derigennem bidrager til skolens overordnede udvikling. I den daglige drift forventes gode og tætte relationer med både lærere, elever og forældre, og som bærer præg af støtte, respekt og omsorg. 

I sportsefterskolen er vi 150 forventningsfulde og glade elever og har et mangfoldigt udbud af aktiviteter og fag. Vi vægter alsidighed og bredde, og hos os er det vigtigt, at eleverne møder sportsgrene, de ikke nødvendigvis er eksperter i.

Du vil møde en udviklingsorienteret grundtvig/koldsk efterskole, hvor vi arbejder på at skabe de bedst mulige betingelser for at give vores elever et vigtigt dannelsesår.  Kulturen på Broby Fri- og Sportsefterskole er uhøjtidelig, tillidsfuld og med fokus på fællesskabet.

Vi har en helhedsorienteret og anerkendende tilgang til hinanden samtidig med, at vi søger balancen mellem involvering og de gode beslutninger. Vi er ambitiøse og engagerede og stiller krav til hinanden. Hos os vil du opleve et fagligt og pædagogisk miljø med stor vægt på sparring og udvikling. Vi har de senere år deltaget i adskillige udviklingsprojekter.

Vi forventer, at du bl.a. er i stand til at varetage følgende opgaver:

 • Sikre et godt og trygt arbejdsmiljø
 • Koordinering af personalets planlægning og forberedelse 
 • Fordeling af opgaver, ressource og ansvar blandt personalet og opfølgning herpå
 • Teamledelse af de respektive lærerteams
 • Ledelse af lærer- og andre relevante faglige møder
 • Opfølgning og evaluering på pædagogiske indsatser
 • Primær kontakt til elever, forældre og evt. kommune

Vi søger derfor en profil som:

 • Har et solidt kendskab og fagligt fundament fra efterskoleverdenen og evt. lederuddannelse eller ledererfaring
 • Er relationsstærk, rummelig og har et ressourceorienteret menneskesyn
 • Er ansvarlig og god til at samarbejde
 • Er struktureret og vedholdende i sit arbejde

Yderligere oplysninger angående stillingen fås ved henvendelse til forstander Ulrik Lind 27455777 eller bestyrelsesformand Hans Henrik Jørgensen 40191646. Ønsker du at læse mere om skolen gå til www.brobysportsefterskole.dk. Ansættelse sker henhold til fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet, LC og CO10 samt organisationsaftalen for ledere ved Frie Grundskoler mv. af 16. april 2019.

Ansøgningen og relevante bilag sendes elektronisk som én samlet PDF-fil senest fredag den 17.03.23 kl.12.00 til job@brobysportsefterskole.dk mærket “Efterskoleleder – #NAVN”. Samtaler afholdes i uge 13.

Stillingsopslag

af | maj 17, 2022