Spring

Dyrk springgymnastik på Broby Sportsefterskole. Fyr op for brændstoffet og mærk vægtløsheden, mens din krop skærer gennem luften som en rumraket i rasende fart. Hvis du vælger spring, kommer du i kontakt med alle dele af dine krop, mens du får lov at vende verden på hovedet.

Du lærer alle nuancer af spring: Du laver vejrmøller, flik flak og araberspring, mens vores dygtige lærere har fokus på hele tiden at rette dit fundament til, så det kan klare at blive udfordret til at springe bedre, længere og højere op i luften.

Vores lokaler er udrustet med de nyeste redskaber. Airtracks, trampoliner og en stor springgrav, der hele tiden åbner op for nye afgrunde, der skal overvindes. Den gør også spring til en enormt sikker disciplin, som enhver nybegynder kan kaste sig ud i uden at frygte for skader.

Spring ud i det og vær med til at vælge musikken, når vi fyrer op under anlægget og går i gang med at arbejde på vores særlige springkoncept. Når året afrundes, smelter spring sammen med rytme og vi kan godt garantere, at vi modtager stående bifald fra dem med begge ben plantet i jorden.

Bliv ringet op og få en snak med vores træner.
Book evt. et besøg med det samme.